Dé speelgoedwinkel in regio Rhenen, Lienden en Opheusden

Bent u op zoek naar een speelgoedwinkel in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden? Bij ons vindt u een groot assortiment traditioneel speelgoed. In onze winkel bestaat de basis uit de bestverkochte speelgoeditems van het land, die worden aangevuld met de lokale behoeften.

Speelgoed bestellen bij onze speelgoedwinkel in omgeving Rhenen, Lienden en Opheusden

In onze speelgoedwinkel in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden vindt u zowel creatieve en fantasierijke als educatieve speelgoeditems. Ook hebben we een grote collectie LEGO voor kleine en grote kinderen. Onze speelgoedafdeling valt onder Toys2Play, een landelijk werkende organisatie met ongeveer 400 winkels. ToysS2Play is vooral gericht op dorpskernen met een regionale functie, zoals onze speelgoedwinkel in Kesteren, in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden. Naast speelgoed vindt u bij ons ook vele andere producten, bijvoorbeeld huishoudartikelen en tuin- en campingartikelen.

Vul je eigen verjaardagsbox bij Toys2Play

Ben je binnenkort jarig en wil je zeker weten dat je allemaal leuke cadeautjes krijgt? Vul dan je eigen verjaardagsbox bij onze speelgoedwinkel in Kesteren, dicht bij Rhenen, Lienden en Opheusden. Hoe werkt het? Kom twee weken voordat je je verjaardag viert naar de Toys2Play winkel, waar onze medewerkers je graag helpen om je verjaardagsbox te vullen met speelgoed. Vervolgens zetten we deze op een vaste plek in de winkel zodat je familie en vrienden gemakkelijk een cadeautje voor je kunnen uitzoeken. Bovendien krijg je van ons een leuk presentje én een gratis setje van tien uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest. Verstuur deze kaarten op tijd naar je familie en vrienden, want daarop staat dat ze bij Toys2Play een cadeautje voor je kunnen uitzoeken. Er zitten veel voordelen aan de verjaardagsbox:

 • Je krijgt altijd het cadeau dat je graag wilt hebben;
 • Je familie en vrienden zijn snel klaar met uitzoeken en weten zeker dat je er enorm blij mee bent;
 • Je krijgt nooit iets dubbel;
 • Je krijgt een gratis set van tien uitnodigingskaarten;
 • En je krijgt al een leuk presentje!

De spelregels van de verjaardagsbox

Kom altijd met één van je ouders/verzorgers naar onze speelgoedwinkel in Kesteren, in de omgeving van Rhenen, Lienden en Opheusden. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen. Kom ongeveer twee weken voor je verjaardagsfeest naar de winkel zodat je vriendjes en vriendinnetjes genoeg tijd hebben om iets voor je uit te zoeken.

Bestel nu uw speelgoed of verjaardagsbox

Bezoek onze speelgoedwinkel in Kesteren, vlak bij Rhenen, Lienden en Opheusden om ons ruime aanbod aan speelgoed te bekijken. Bent u op zoek naar een ander mooi cadeau? Bekijk dan ook eens onze cadeauartikelen. U kunt ons bellen via 0488-483888 Whatsappen naar 06-83385224, of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een bestelling te plaatsen. Ook voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Impressie producten speelgoed

 • 1
 • 2

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk wordt weer-gegeven, zijn wijzigingen en/of fouten in de gegevens te allen tijden voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Onze sterke punten

 • Scherpe prijzen
 • Optimale service
 • Meer dan 11.000 artikelen
 • Afspraak is afspraak
 • Betrouwbaar en flexibel
 • Presentatie
 • Klantvriendelijk

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:30 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 20:00 uur
09:00 tot 17:00 uur
gesloten

Contact

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 (0488) 48 38 88
 Hoofdstraat 21-23 4041AA Kesteren

Houdt contact