Dé winkel voor huishoudartikelen

Huishoudartikelen vindt u bij onze winkel in Kesteren, vlak bij Rhenen en Ochten. We hebben een zeer uitgebreid assortiment, zodat u alles wat u nodig heeft gemakkelijk op één plek vindt. Bij het samenstellen van ons assortiment wordt rekening gehouden met de laatste trends, waardoor u altijd de nieuwste huishoudartikelen koopt in onze winkel in Kesteren, die ook goed te bereiken is vanuit Ochten en Rhenen.

Huishoudartikelen kopen in onze winkel Kesteren, niet ver van Rhenen en Ochten

In onze winkel in Kesteren, goed bereikbaar vanuit Rhenen en Ochten, heeft u keuze uit ruim 5.000 huishoudartikelen. De producten variëren van schoonmaakartikelen tot serviezen, van glaswerk tot bestek en van portemonnees tot pedaalemmers. Onze inkopers zijn goed thuis op de internationale markt en houden alle trends en hypes nauwlettend in de gaten. Hierdoor vindt u bij Novy altijd een actueel assortiment.

Onze winkel vol huishoudartikelen speelt in op de lokale behoefte

Het zeer uitgebreide assortiment in onze winkel wordt samengesteld door onze organisatie op landelijk niveau en wordt afgestemd op de nationale behoefte en verkoopcijfers. Om een assortiment te bieden dat voldoet aan de lokale en regionale vraag van onze klanten in Kesteren, Rhenen en Ochten, hebben we onze huishoudartikelen uitgebreid met aanvullende artikelengroepen. Ook heeft u per artikelgroep keuze uit verschillende producten. Dus of u nu op zoek bent naar een mooi theelepeltje, een droogmolen voor de was of een groter huishoudelijk apparaat zoals een friteuse: u vindt het bij Novy. Naast huishoudartikelen vindt u hier bovendien ook bakartikelen en artikelen voor de tuin en camping.

Bestel nu uw huishoudartikelen bij ons

Bij ons vindt u alle artikelen voor binnen in huis tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen over een specifiek product? We helpen u graag, neem contact met ons op voor advies op maat! Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen, bel hiervoor naar 0488-483888, Whatsapp naar 06-83385224, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Impressie producten huishoud

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk wordt weer-gegeven, zijn wijzigingen en/of fouten in de gegevens te allen tijden voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Onze sterke punten

  • Scherpe prijzen
  • Optimale service
  • Meer dan 11.000 artikelen
  • Afspraak is afspraak
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Presentatie
  • Klantvriendelijk

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13:30 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 20:00 uur
09:00 tot 17:00 uur
gesloten

Contact

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 (0488) 48 38 88
 Hoofdstraat 21-23 4041AA Kesteren

Houdt contact